kristina40

Journal

En hudvårdsserie som fungerar

Proactiv är en av USA:s bäst säljande acne behandlingar och stöds av en kändisar som Jennifer Love Hewitt, Vanessa Williams och Jessica Simpson. Det råder ingen tvekan om att påskriften som kändis har hjälpa denna behandling nå denna ledande marknadsandel, men det faktum att behandling har några allvarliga medicinska stamtavla, är en annan viktig faktor vid bedömningen av dess framgång.

1995 Beslutade Dr Kathy Fields och Dr Katie Rodan, som är bägge utbildad hudläkare från Stanford University, det fanns ett behov på marknaden för en effektiv, kosmetiskt acceptabel ny acnebehandling. Proaktive föddes på baksidan av ett koncept för behandling av hela det smittade området av huden, snarare än bara enskilda fläckar eller finnar.

Namnet Proactiv kom eftersom hela idén är att behandla det drabbade området tills akne har försvunnit, och sedan fortsätta att behandla frisk hud för att förhindra att akne kommer tillbaks. Detta är vad den proaktiva strategin handlar om att vara proaktiv i att förebygga akne som förekommer i första hand – det var en revolution för många acne drabbade.

Omdömena om denna produkt som går att hitta på Internet är oftast antingen väldigt positiva eller negativa, det finns inte många som är ett mellanting. Det kan vara svårt att vara objektiv när man lämnar en recension av en produkt som man betalat pengar för, speciellt när den inte är helt billig. Allmänhet du kommer att läsa ett stycke som säger “proaktiv akne grädde är den bästa behandlingen någonsin”, eller ord om detta, eller alternativt du kommer att läsa “proaktiv akne grädde suger och är ett totalt slöseri med pengar”. Bägge är rätt, bägge är fel. Det är varken världens bästa eller sämsta hudvårdsserie.

Tillbaks till ursprungsfrågan, kommer det att fungera? Svaret är ja, nej, kanske – du ser det finns inget sätt att berätta hur väl någon akne medicin kommer fungera om du prova det på din egen hud. Alla patienter är olika, och alla svarar olika på olika behandlingar.

Allt jag kan säga är att min erfarenhet proaktive fungerar mycket bra för många patienter som provar det, om du är en av de olyckliga, inte misströsta, bara skicka de tomma flaskorna tillbaka med kvittot och dra nytta av deras inga frågor pengarna-tillbaka-garanti.

Leave a Reply